Vanaf dag één besparen op je energierekening

Begin vandaag nog met besparen op je energiekosten dankzij de zonnepanelen van BeGreen. Vanaf dag één leveren onze panelen duurzame energie, waardoor je direct merkbare besparingen op je energierekening zult zien. Investeer in een groenere toekomst en geniet direct van lagere maandelijkse kosten. Ontdek hoe BeGreen jouw energieverbruik transformeert en bijdraagt aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Makkelijk geregeld met de BeGreen package

Het installeren van zonnepanelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de BeGreen package regelen wij alles voor je. Gemakkelijk, snel en met maximale duurzame impact voor jouw woning.

 • Software en app voor realtime inzicht
 • De beste service met de goed gelegd garantie
 • Makkelijk uit te breiden met accu, warmtepomp of laadpaal
 • Panelen en hardware van A-merken
Ontvang een prijsaanbod
BeGreen package ENPHASE
Zonnepanelen app BeGreen

Altijd inzicht in je besparing met de app

Met de app heb je constant inzicht in je energiebesparingen. Monitor de prestaties van je zonnepanelen, ontvang handige tips en zie hoe je bijdraagt aan een groenere wereld. Controleer eenvoudig je besparingen, waar je ook bent.

Zo simpel is het

 • 1

  Offerte op maat binnen één dag

  Snelheid en efficiëntie in onze gehele dienstverlening. Binnen 1 dag ontvang je een volledig persoonlijke offerte.

 • 2

  Samen nemen we alles door

  Persoonlijke aandacht staat centraal bij BeGreen. Samen bespreken we jouw wensen voor een perfect aansluitende oplossing.

 • 3

  Werkvoorbereiding

  Alle details worden nauwkeurig in kaart gebracht. BeGreen garandeert een vlekkeloze uitvoering met zorgvuldige werkvoorbereiding.

 • 4

  Installatie binnen vier weken

  Kies voor snelheid en geniet binnen 4 weken van duurzame energie met de snelle installatieservice van BeGreen.

 • 5

  Service vandaag en in de toekomst

  BeGreen biedt continue ondersteuning vanaf de offerte tot installatie en service. Voor verduurzaming vandaag en in de toekomst.

Je bent in goed gezelschap

Met een goed gevoel de keuze maken voor onze oplossingen. Met een persoonlijke benadering, deskundige installatie en aandacht voor iedere klant zorgen we ervoor dat we de beste oplossingen kunnen realiseren. Samen bouwen we aan een fijne woonplek, nu én in de toekomst.

Zeer goede communicatie.

Goede ervaring, net en correct werk afgeleverd.
Goede uitleg, en behulpzaam bij bijkomende administratieve zaken. Heel tevreden.

9

R.C. Meijer

Uit Duiven

Snelle service en correcte uitvoering

Zeer aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Goed personeel dat op een correcte manier ter plaatse de beste oplossing kiest.

10

A. van Tilborg

Uit Bergharen

Installatie door vakmensen

Blij met onze zonnepanelen. Geplaatst door vakmensen die meedenken wat de mooiste / beste oplossing is.

9

Dennis

Uit Den Ham

We hebben naar volle tevredenheid zonnepanelen

Goede communicatie en uitleg, plaatsen ging naar wens en het volgen via de app wat betreft de opbrengsten is ook heel prettig. Onze keuze viel hier met name op omdat er per paneel een omvormer bij zit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, wij zijn blij dat we deze investering hebben gedaan.

10

Inez

Uit Hardenberg

Veelgestelde vragen

Waarom zonnepanelen van BeGreen kopen?

Bij BeGreen gaan we voor kwaliteit en dat merk je aan onze hoogwaardige zonnepanelen. We beloven niet alleen rendement; we garanderen het. Onze panelen worden vakkundig geïnstalleerd en zijn ontworpen voor maximale energieopwekking. Maar het gaat niet alleen om de panelen zelf. Wanneer je voor BeGreen kiest, investeer je niet alleen in duurzaamheid voor jezelf, maar ook voor de toekomst van onze planeet. Het is meer dan alleen een aankoop; het is een stap naar een groenere toekomst.

Wat is de prijs van zonnepanelen?

Bij BeGreen geloven we in duidelijkheid en transparantie. Daarom dekken onze prijzen alles: van installatie tot materialen en service. Vraag een persoonlijke offerte aan en ontdek hoe betaalbaar duurzame energie voor jou kan zijn. Samen verstandig investeren in een duurzamere toekomst.

Hoe werkt de salderingsregeling?

De salderingsregeling maakt investeren in zonnepanelen extra aantrekkelijk. Met deze regeling wordt de door jou opgewekte energie die je niet direct verbruikt, teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. BeGreen begeleidt je stap voor stap door deze regeling, zodat je optimaal profiteert van de financiële voordelen. Ontdek hoe je met zonnepanelen niet alleen groener leeft, maar ook besparing oplevert voor je portemonnee.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

Onze zonnepanelen zijn precies afgestemd op jouw energiebehoefte. Hierdoor leveren ze merkbare resultaten. Met geavanceerde technologie maximaliseren onze panelen de energieopwekking, wat resulteert in een constante stroom aan duurzame elektriciteit. Ontdek de vele voordelen van onze hoogwaardige zonnepanelen en ervaar persoonlijk hoe BeGreen niet alleen de wereld groener maakt, maar ook leidt tot aanzienlijke besparingen op je energiekosten.

Is er nog subsidie op zonnepanelen?

Voorheen kon je als particulier profiteren van een aantrekkelijke subsidieregeling bij de aanschaf van zonnepanelen, waarbij je tot wel 650 euro tegemoetkoming kon ontvangen. Helaas is deze landelijke subsidie in 2023 niet meer beschikbaar. Gelukkig is er ook goed nieuws: vanaf 2023 hoef je geen 21% btw meer te betalen (en later terug te vragen) voor de installatie van zonnepanelen.

De btw op zonnepanelen is afgeschaft in 2023, wat betekent dat voor mij?

Goed nieuws! Sinds 2023 is de btw op zonnepanelen volledig afgeschaft. Dit betekent dat jij als consument geen btw meer hoeft te betalen over de aanschaf en installatie van zonnepanelen. BeGreen zorgt ervoor dat je maximaal kan profiteren van deze regeling. De overstap naar duurzame energie wordt hierdoor niet alleen aantrekkelijker, maar ook betaalbaarder. Met BeGreen haal je meer uit je investering in groene energie en profiteer je van de voordelen zonder extra kosten.

Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je ermee?

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit, waardoor je op een duurzame manier energie opwekt. Door deze groene energie te gebruiken, verlaag je je afhankelijkheid van traditionele energiebronnen. Daarnaast bespaar je op je huidige energiekosten. Met zonnepanelen help je niet alleen mee aan een schonere wereld, maar kun je op de lange termijn ook flink besparen.

Vragen?

Onze verkoopspecialisten helpen je graag.

Direct contact